<a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">Flash Required</a>
Flash Required
Firma ta la cheie. Zi de zi.
Profesionalism. Tenacitate. Dinamism.
         Urgenţe şi informaţii: LUNI - DUMINICĂ orele 8 - 20 la tel. 0761.045.086 sau 24/7 [email protected] 
CONDITII GENERALE PENTRU SERVICIILE NOASTRE
Suntem în acest domeniu din anul 1994. De 15 ani facem ca înregistrările societătii dumneavoastră la Registrul Comertului să fie o operatiune pe care să nu o percepeti decât ca pe un lucru usor, rapid si simplu.  Dorim o viată cel putin la fel de lungă si societătii pe care o detineti.


COMPETENTĂ
Suntem o echipă cu experiență ce are în componentă cadre cu înaltă calificare profesională: avocat specializat în dreptul comercial, expert contabil pentru consultantă financiar-fiscală si inspectori  de protectia muncii, de resurse umane si pentru situatii de urgentă.


ACCESIBILITATE
Traficul aglomerat din ultimul timp face ca un drum de 10 minute să poată dura chiar si 2 ore.
Gândindu-ne că timpul este pretios pentru dumneavoastră, cu eforturi de durată, am deschis 4 birouri în Bucuresti, astfel încât să putetI ajunge la noi în maxim 15 minute oriunde vă aflati. Vă asteptă un personal pregătit, capabil să vă ajute.
Amplasarea birourilor: Unirea,  Plaza Mall Romania,  Bucur Obor,  Piata 1 Mai.
Puteti veni la oricare birou indiferent care este domiciliul dumneavoastră sau sectorul în care se află sediul social al societătii ce o detineti. Important este să nu vă deplasati un timp prea mare.


PROGRAM PRELUNGIT
Lucrati de la 9,00 la 17,00 ? Nu puteti ajunge la timp la biroul nostru ?
Puitem avea program mai mare decât cel normal.
Astfel de Luni până Vineri program de la 8,00 la 19,00 de si Sâmbăta de la 10,00 la 13,00.
Pentru programul ce depaseste intervalul L-V 9.00 - 17.00 se plateste o taxa de 50 lei pentru programul prelungit.


PRET CÂT MAI MIC
Avem tarifele cele mai bune pentru raportul pret/calitate. De asemenea apelând la serviciile noastre, găsim pentru dumneavoastră varianta cu taxele cele mai mici posibile, astfel încât să plătiti chiar mai putin decât ati plăti dacă efectuati direct înregistrarea la Registrul Comertului.

Din această cauză este bine să comparati atât tarifele concurentei, cât si cheltuiala totală (tarif + taxe totale) pe care o veti face cu înregistrarea respectivă.

Exemplu: suspendare activitate firmă - noi plătim la Registrul Comertului 220 lei iar dumneavoastră este posibil să plătiti 268 lei deoarece nu stiti că taxele plătite se pot reduce, functie de modul cum întocmiti actele.


TERMENE MINIME
Termenele de eliberare a actelor de la Registrul Comertului sunt unice, nu există taxă de urgentă.
Nu se ia în considerare data depunerii dosarului si nici data eliberării acestuia.
Vă prezentăm termenele de la Registrul Comertului București (pentru cele mai uzuale înregistrări), unde în proportie de 99,9% se respectă termenul de eliberare a înregistrărilor. În alte judete este posibil ca, desi la depunere să se elibereze un bon cu data legală de ridicare a actelor, în realitate să existe o întârziere de 1-5 zile.

Înfiintări societățI: 3 zile lucrătoare
Înfiintări PFA, IF, II: 1 zi lucrătoare
Mentiuni (inclusiv suspendare): 4 zile

Certificate constatoare: 3 zile normal, pe loc cu urgentă
(aceasta este o exceptie, se poate plăti urgentă)

Copii certificate: 2 zile

Pentru a mentine preturile mici, putem avea perioade cu încărcare mare si ca atare avem nevoie de o perioadă de maxim 4 zile lucrătoare în care să facem rezervarea de nume, să tehnoredactăm actele, să întocmim dosarul, să îl depunem la Registrul Comertului si să ridicăm actele eliberate de acesta.

Exemplu: înfiintare societate comercială – durata maximă este de 4 zile + 3-4 zile = 7-8 zile. Termenul este depăsit dacă trebuie să ne furnizati un document pe care îl obtineti mai târziu, ca de exemplu acordul asociatiei de proprietari în cazul sediului social situat într-un apartament la bloc.

Pentru cei care se grăbesc foaret tare am introdus o taxă de urgentă (100 lei - 150 lei), pentru a obtine actele cu 4 zile mai rapid. Astfel în cazul înfiintării unei firme, termenul se scurtează de la 7-8 zile la 4 zile lucrătoare în total (1 zi pentru rezervare, tehnorecatare, întocmire, depunere, ridicare + 3 zile durata eliberării de la Registrul Comertului).

De asemenea termenul poate fi depăsit dacă judecătorul delegat la Registrul Comertului consideră că societatea nu îndeplineste conditiile legale pentru a fi autorizată, deoarece clientul insista ca inregistrarea sa fie efectuata numai in anumite conditii impuse de el, chair daca noi i-am precizat ca exista riscul ca dosarul sa fie amanat sau respins.
Exemplu: se face rezervarea denumirii numai în limba engleză, dar legea prevede că numele trebuie să fie în primul rând în limba română.


DOMENIU DE ACTIVITATE EXTINS
Fiind clientul nostru de la început, vă cunoastem cel mai bine caracteristicile. De aceea credem că vă putem oferi mai multe servicii utile si vitale activitătii dumneavoastră.  Bineînteles, preturile sI competenta sunt la acelasi nivel cu care v-am obisnuit: primul nivel mic si al doilea nivel mare.
Aceste servicii sunt:
- contabilitate si expertiză financiară si fiscală (preturi de la 100 lei / lună)
- consultantă juridică acordată de avocat specializat
- consultantă în domeniile protectiei muncii si a situatiilor de urgență (PSI)
- obtinerea de avize si autorizatii de la autoritătile competente


ADAPTABILITATE SI DIVERSITATE
Deoarece sunteti cea mai importantă persoană pentru noi, dorim să ne adaptăm felului dumneavoastră de a fi. Dar suntetI 10.000 de persoane diferite si alte 2.000.000 de potentiali clienti, diferiti si ei.
Fiecare are nevoile lui speciale, felul propriu în care vede lucrurile, modul personal de a rezolva o problemă.
Pentru că ne-am gândit la toate acestea am făcut toate lucrurile prezentate mai sus posibile si mai mult decât atât:

- nu aveti timp de loc: ne deplasăm noi la dumneavoastră

optimizati timpul: este o variantă care elimină necesitatea anumitor întâlniri, prin alegerea optiunii de înregistrare on-line

- optimizati timpul si cheltuielile: deveniti membru Absolut.

- sunteti independent: dacă doriti să vă rezolvati înregistrarea dar nu stiti cum să o faceti singur cel mai repede, mai ieftin si mai usor, cu un tarif mai mic vă asistăm la întocmirea dosarului pe care îl veti putea depune imediat, fără probleme, la Registrul Comertului.